Startweekend

STARTWEEKEND
Zaterdag 26 september om 19:15 uur is de start op zaterdagavond in onze kerk.
Je moet jezelf opgeven omdat er beperkte ruimte is in de kerk.
Dit kan bij Anja Hoolwerf (anjahoolwerf@kpnmail.nl / 0187 701 007)

We kijken met elkaar naar de livestream: Samen de lente vieren!

Deze interactieve livestream Lente in de kerk wordt verzorgd vanuit het EO-gebouw in Hilversum. Presentator is Marleen Stelling. Marleen gaat onder meer in gesprek met René van Loon, Petra de Jong-Heins en Pastor Onaolapo Smith Asubiaro over lente in oude, nieuwe en migrantenkerken en toont enkele bijzondere lentemomenten uit recente uitzendingen van het tv-programma Zie je zondag!

Evangelist Samer Younan en Osama al Tamimi geven een getuigenis van Gods werk onder en door vluchtelingen.

Jurjen ten Brinke bemoedigt ons vanuit de Bijbel en ten slotte bidden we samen voor meer lente in de kerk.

Tussendoor zijn er liveoptredens van The Psalm Project en de band Abundant Grace Worship.

Tijdens de livestream kan jij je vragen, twijfels en ideeën over lente in de kerk online aan hen kwijt. We laten de sprekers erop reageren en delen ze met jou als kijker.
Waar zie jij lente in de kerk?
Of zie je vooral herfst en winter?
Hoe zou de lente kunnen ontluiken?

ZONDAG 27 September

Morgendienst en uitzending: Lenthe in de kerk. In de dienst luisteren we naar woorden uit Jesaja 43 en 44. Zie Ik maak iets nieuws. Nu zal het ontkiemen. Zult u dat niet weten?... Ik zal water gieten op het dorstige en stromen op het droge. Ik zal Mijn Geest op uw nageslacht gieten!

Als dat geen Lente brengt....

Helaas kunnen er maar van twee wijken de mensen aanwezig zijn in de kerk. Van de andere wijken kan worden meegekeken.  Na de dienst is een ontmoeting met elkaar ook niet wenselijk in de Rank. Dit jaar doen we het anders. De mensen van de wijk die thuis moeten blijven kunnen aangeven of ze iemand/een echtpaar of gezin willen ontvangen na de dienst voor een kopje koffie. Mensen in de kerk krijgen dan een envelop met het adres om naar toe te gaan, met een paar vragen om eventueel samen te bespreken tijdens de koffie. Zij nemen ook iets lekkers mee naar het ‘gasthuis’.
houd natuurlijk bij deze ontmoeting de anderhave meter afstand in de gaten.
Willen de mensen uit de wijken 3, 4 zich opgeven voor ‘gasthuis’ met hun adres. Dit kan bij Anja Hoolwerf.

Namens het startweekendcommisie Anja, Corrie, Corrie, Marijke, Gery