Open Monumentendag 8 september 2018

Op 8 september as. zal onze kerk weer open zijn in het kader van Open Monumentendag 2018. In en om de kerk zullen er die dag diverse activiteiten georganiseerd worden. Het organisatiecomité is hier druk mee bezig. We zoeken nog enkele vrijwilligers, die ons die ochtend vanaf 8.00 uur een uurtje willen helpen met alles op te bouwen en ’s middags vanaf 15.00 uur een uurtje om alles weer af te breken. Mocht u/jij die dag tijd en zin hebben om een handje te helpen hierbij, laat dit dan even weten aan Henk van Oostenbrugge (tel. 493223 of mail ).
Nieuw tijdens Open Monumentendag is dat we graag aan de kinderen de gelegenheid willen geven om op het plein voor de Kerk en De Rank een kleedjesmarkt te houden. Uiteraard is dit gratis. Vind je het dus leuk om op deze dag te proberen je eigen spulletjes te verkopen, zorg dan dat je er rond 9.30 uur bent om een goed plekje te bemachtigen. De kleedjesmarkt is niet persé alleen voor kinderen uit onze kerk, dus neem gerust een vriendje of vriendinnetje, neefje of nichtje mee.