za 14 september 2013

09:30  - 16.00
Prijs:
 gratis

In het kader van Open Monumentendag is de kerk van de Hervormde Gemeente Stellendam (Bosschieterstraat 4) op zaterdag 14 september 2013  van 9.30 uur tot 15.30 uur geopend voor bezoek.

In de kerk staat die dag een Graphic Novel opgesteld. Op 16 grote panelen wordt de Gelijkenis van de Vader en de Zoon getoond, getekend door illustrator Wim Nuninga.
Verder zal het kerkorgel gedurende meerdere momenten op de dag door diverse organisten worden bespeeld, maar ook voor bezoekers is het mogelijk het kerkorgel te bespelen.

Op de volgende tijdstippen worden er bijzondere activiteiten aangeboden:
• 10.30 – 11.00 uur optreden Oratoriumkoor Zuid-West Nederland
• 11.15 uur groepsrondleiding door de kerk o.l.v. de koster
• 12.00 – 13.00 uur muzikale bijdrage diverse gemeenteleden
• 13.15 – 13.45 uur optreden Christelijk Mannenkoor “Door Eendracht Verbonden”
• 14.00 uur groepsrondleiding door de kerk o.l.v. de koster

Gedurende de gehele dag zal op het plein voor de kerk een terras zijn ingericht en wordt koffie, thee en frisdrank met iets lekkers verkocht.
Ook is er verkoop van tweedehands boeken, oliebollen, cake, advocaat en andere lekkernijen!

Wij hopen velen van u op 14 september as. in onze kerk te mogen verwelkomen!!!