vr 16 juni 2017

Open Doors, gebedsbijeenkomst voor de vervolgde kerk

Locatie:
 De Rank, Bosschieterstraat 6 Stellendam
Tijdstip:
 19:00  - 24:00
Prijs:
 n.v.t.

Kinderbijeenkomst van 19:00 - 20:00 uur

Nacht van Gebed
Van 16 op 17 juni is er de nacht van Gebed van Open Doors.

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen. Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Uw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed!

Op vrijdagavond 16 juni kunt u meebidden voor de vervolgde kerk. De bijeenkomst vindt plaats in het Verenigingsgebouw de Rank te Stellendam en wordt georganiseerd door de Gereformeerde en Hervormde kerk.

Van 19.00 – 20.00 uur is er een programma voor kinderen van groep 3-8 basisschool. Zij krijgen te horen en te zien hoe moeilijk de kerk het soms heeft op andere plekken van de wereld. Ze worden geholpen om hiervoor te bidden.

Van 20:00 uur – 0.00 uur is er elk uur een ‘gebedsronde’. U kunt elk uur aanschuiven voor een gebedsronde maar natuurlijk ook alle vier gebedsrondes bijwonen. Tijdens de nacht luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed. We hopen dit jaar ook weer een spreker te hebben van Opendoors.

Neem voor vragen contact op met: ds D.Hoolwerf 0187701008 /

Meer informatie: var part1 = "d.hoolwerf";var part2 = "kpnmail.nl";document.write(part1 + '@' + part2); Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht of de websites van de kerk" target="_blank">www.opendoors.nl/nacht of de websites van de kerken