The Passion in Concert Rotterdam, Ahoy Rotterdam, zaterdag 20 april 2019, 20:15 - 22:00 uur

CADEAU VOOR KERK(LEDEN)

Voor de kerk en haar leden sturen wij dit bericht met kortingsaanbod.
Wij hopen dat dit 'kerk-cadeau' wordt gecommuniceerd via bijv. kerkbode, nieuwsbrief, website, social media, WhatsApp-groepen etc.

THEPASSIONINCONCERT.NL/ACTIE -- KORTINGSCODE: kerk2019

*** 20% KORTING OP TICKETS
THE PASSION IN CONCERT IN ROTTERDAM AHOY ***

In het Paasweekend vindt in Rotterdam Ahoy een nieuw muzikaal evenement plaats: The Passion in Concert. Een mooie gelegenheid om, naast een bezoek aan de kerk, Pasen op een andere manier te beleven. Het belooft een unieke en ontroerende concertervaring te worden die je meeneemt naar de climax van het evangelie: Jezus’ opstanding uit de dood. Met andere ogen kijken, luisteren en doorleven.

Tijdens The Passion in Concert vertelt Simone Kleinsma het Paasverhaal vanuit de ogen van Maria, de moeder van Jezus. Dit is de kern van de avond. Het verhaal krijgt een voelbaar emotionele lading door de mooiste Nederlandstalige popnummers gezongen door bekende Nederlandse artiesten. Medewerking wordt verleend door Dwight Dissels, Jim Bakkum, Berget Lewis, Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge, Xander de Buisonjé, Davina Michelle, rapper Brainpower, én een indrukwekkend koor van vierhonderd mensen die zich vanuit heel Nederland daarvoor hebben opgegeven.

Een concert dat raakt, verbindt en mensen op een laagdrempelige manier (opnieuw) laat kennismaken met het verhaal van Pasen! Een inspirerende avond uit voor (Youth) Alpha, jeugd-, bijbelstudiegroepen en gemeenteleden.

KORTINGSVOUCHER

Individuele kerkleden en groepen mogen van dit aanbod gebruik maken. Aarzel niet om de link en de kortingscode verder te verspreiden. Meer informatie, tekst / foto's / video's vind je via dezelink met promotiematerialen.

Zaterdagavond 20 april 2019 20:15
Reserveringslink: www.thepassioninconcert.nl/actie